For En Magisk Uke

BY IN Livet mitt, Lord Christian, Uncategorized On April 24, 2016

For en magisk uke dette har vært.

For en magisk uke, 4 show på 4 dager i 3 forskjellige byer.
Startet ukens første show på jobb for Evento Norge. Og det med å trylle fram Mona Grudt klokken 8 om morgenen, for så å danse cha cha cha med henne for en fullsatt sal med medlemmer og kunder i Visit Trondheim. Man skulle absolutt ikke trodd at det var hele 9 år siden hun var med i Skal Vi Danse på TV2. Med bare 2 timers øving så satt den dansen som om hun skulle ha danset hver dag siden.

Viste du at Christian også underholder på private arrangementer?

Lord Christian og Mona Grudt

Lord Christian og Mona Grudt

 

Videre gikk turen til et helt nytt magisk show for Haag. Dette var tredje året på rad jeg var booket inn som konferanseunderholdning på deres årlige samling, og jeg var derfor ekstra spent siden jeg hadde laget et helt nytt trylleshow som jeg aldri hadde gjort før. Men kunden var strålende fornøyd og presiserte at det var et meget godt show, og at kunden er fornøyd er jo det viktigste.

Trenger du underholdning til et event?

Visit Trondheim

Visit Trondheim

 

Lørdag var det underholdning i 60årsdag på Møre, og det tror jeg må ha vært den mest påkostede 60-årsdagen jeg har sett. Man skulle nesten ha trodd det var et stort bryllup. Jeg var inne to runder på scenen og underholdt i ca 2 x 15 minutter og avsluttet med å la sønnen til bursdags “barnet” lese tankene til kona hans. Jeg tror ikke jeg vet av noe som kan måle seg med reaksjonene til publikum når noen de kjenner står på scenen og leser tankene til sine venner.

Scandic Lerkendal

Scandic Lerkendal

 

Så avsluttet jeg denne uken med å være tryllekunstner i Stavanger der jeg underholdt for 30 personer i en konfirmasjon. Jeg skulle gjøre 20 min på scenen, men det endte med at jeg ble igjen og holdt på mye lengre. Flyet hjem går jo ikke før i morgen så da kan man jo like gjerne gjøre det som er gøy. Her startet vi med svevende bord og avsluttet med at konfirmanten leste tankene til sin mor. Kanskje ikke en mors drøm at sønnen kan lese dine tanker, men publikum var fornøyd.

Neste uke ser ut til å bli like travel med show og opplegg hele uken.
Da blir det å være tryllekunstner i Bergen, magiker i Oslo og illusjonist i Trondheim

Kos dere med det som er igjen av søndagen.


SHARE THIS ON:

8 years ago / Comments Off on For En Magisk Uke

24

APR

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed here.