Magikeren Klar Med Nytt Stunt Den 15. Mars

BY IN Uncategorized On March 7, 2016

Magikeren Klar Med Nytt Stunt Den 15. Mars!

Den 15. mars kokken 20:00 er magiker Christian Wedøy klar med et nytt spektakulært utbryterstunt, denne gangen blir det et iskaldt stunt under isen på Baklidammen i Trondheim.

Magikeren vil bli låst fast med kjettinger, håndjern og bly, før han skal hoppe ned i et hull som er saget i den nesten en meter tykke isen. Han er så overlatt til seg selv i det iskalde vannet der han på magisk vis må komme seg løs fra kjettinger og håndjern.

På kroppen skal han kun ha på seg en tynn våtdrakt og en dykkermaske får å kunne orientere seg under isen i det kalde mørke vannet.

NRK:Se video fra tidligere stunt med magiker Christian Wedoey

Stuntet vil bli produsert og live streamet til nettet, mer informasjon om hvor og når livesendingen blir kommer senere.
Det går også rykter om at det vil bli dekket av flere av nasjonale TV-kanaler, men dette er ikke bekreftet enda.

Grunnet sikkerheten og at vi skal produsere dette for film så vil det vil dessverre ikke bli mulighet til å stå nede på isen rett før og under stuntet, men det er god plass og bedre sikt fra oppe på demningen. Håper alle kan respektere dette så vi alle får en flott opplevelse

Trenger du topp underholdning til ditt event?


SHARE THIS ON:

8 years ago / Comments Off on Magikeren Klar Med Nytt Stunt Den 15. Mars

7

MAR

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Tags: , , , ,

Comments are closed here.