Kjent norsk magiker i Bergen, robbet på scenen

BY IN Uncategorized On May 3, 2016

Å være magiker i Bergen er ikke alltid lønnsomt.

Forrige uke besto av trylleshow i Trondheim, shuffleboard med Dara O’Briain og en magisk konsultasjon for NRK. Til slutt endte uken på fredag med at jeg ble robbet under et trylleshow i Bergen.

Uken startet bra med underholdning i 60-års dag i Trondheim på tirsdag. Det var en liten gruppe på rundt 15-18 personer, men stemningen var bra og gjestene satte stor pris på å bli overrasket med tryllekunstner på 60-årsdagen. Har helt mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har blitt gitt bort som gave til folk.

Onsdagen startet med konsultasjonsmøte på NRK på Tyholt angående et TV-prosjekt der de muligens trenger hjelp til å lure noen igjen. Ikke noe er bekreftet her, men spennende om det blir noe av. Senere på dagen var det å få bestilt et par nye dresser og noen skjorter hos skredderen, man skal ikke undervurdere en dress som sitter som den skal når man reiser rundt og opptrer..

Torsdag var ekstra spennende da vi hadde show med Dara O’Briain på Scandic Lerkendal i regi av VS Management, og etterpå ble det en runde på Work-Work og for å teste shuffleboard egenskapene, som viste seg å ikke være helt på topp. Dara derimot viste seg å være en ganske så brutal deltager, jo hardere jo bedre virket det som. Jeg tok kvelden i 12-tiden for å ta et fly til Bergen neste dag.

I Bergen var klart for show på det Juridiske Fakultet, jeg ankom Flesland i 9 tiden på morgenen og fant en kaffebar hvor jeg fikk gjort litt kontorarbeid. Senere på kvelden var det rigget klart for å opptre som magiker i Bergen både med close up magi og tryllekunster på scenen. Jeg rigget meg klar backstage og satte klart alt som skulle gjøres under sceneshowet, alt fra svevende bord til tanker som skulle leses, så gikk jeg ned og underholdt gjestene med litt nærmagi, hvilket fikk de mest hylende og sjokkerende reaksjonene jeg har hatt så langt. Close up magien gikk knirkefritt og alt var klart for et fantastisk sceneshow.

Jeg gikk opp på backstage for å hente utstyret for hovedshowet og se over listen over hva jeg skulle gjøre på scenen, men når jeg kom opp så var listen borte sammen med pc’n, alle mine planer, ideer for framtidige stunts, bilder og noen av triksene jeg skulle gjøre på scenen. Lommeboken med penger lå fortsatt på bordet, og laderen til pc’n sto fortsatt i kontakten.
Jeg tenkte kanskje noen hadde lagt den bort eller flyttet den, å ta med seg en gammel pc og et par trylletriks uten bruksanvisning, men la en lommebok med 2000 kroner ligge var for meg uvirkelig. Så jeg gikk ned å spurte arrangøren om de hadde flyttet den, hvilket de ikke hadde gjort. Min PC og et par trylletriks var borte, og jeg ble introdusert på scenen.

Det ble et litt improvisert show, jeg fikk laget litt humor på at det vist nok ikke var lønnsomt å være magiker i Bergen. Det viktigste var at publikum var i kjempestemning arrangøren var storfornøyd.
Og jeg har lært at jeg til framtidige show alltid vil ha med meg alle mine verdisaker på scenen

 

 

 


SHARE THIS ON:

8 years ago / Comments Off on Kjent norsk magiker i Bergen, robbet på scenen

3

MAY

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed here.