Christian Wedøy holdt pusten i 8 minutter – Got Talent Espana

BY IN Uncategorized On April 13, 2019

Illusjonist og utbryterartist Christian Wedøy holdt pusten i 8 minutter på Got Talent

Christian Wedøy og Hans Grane var sist mandag i semifinalen i Got Talent Espana (Spanias versjon av Norske Talenter).
De tok pusten fra både dommerne og publikum med en av de mest ekstreme aktene som har vært vist på Spansk TV noen sinne.

Risto prøver nøkler

Risto prøver nøkler

Akten startet med at Christian lå fastlåst under vann i en glassboks på scenen i mens han pustet luft fra en slange.
Hans kom inn på scenen og gav Risto (en av dommerne) en hengelås og 5 nøkler, han fikk så prøve alle nøklene for å se at kun en nøkkel åpnet låsen.
Hvorpå alle nøklene ble lagt i et glass og Risto ble med Hans opp på scenen, Christian trakk pusten, slangen han hadde pustet fra ble fjernet og glasstanken ble låst fra utsiden.


Hans presenterte at de nå skulle leke russisk rulett med Christians liv. Risto fikk beskjed at han kunne velge fritt, men han måtte ta ut en nøkkel fra glasset. Hans klippet så nøkkelen i to med en tang. Dette ble gjentatt med alle dommerne til de hadde klippet alle bortsett fra en nøkkel. Det hadde nå gått 3 minutter siden Christian trakk pusten, en av dommerne løp opp på scenen med den siste nøkkelen prøvde den i låsen og den passet.

Se video av Christian som holder pusten i 6 minutter på Audition

Christian får dirkene

Christian får dirkene

De låste opp lokket på tanken og Christian fikk 4 dirker han skulle bruke for å komme seg løs. Da han hadde holdt pusten i 5 minutter hadde han fått av seg håndjernene og stemningen blant publikum var anspent.

Da det hadde gått 6 minutter måtte en av dommerne snu seg bort, hun klarte ikke se på lenger. Da det hadde gått 6 minutter og 30 sekunder kom programlederen Santi opp på scenen med en slegge, og gjorde seg klar til å slå i stykker tanken hvis det skulle gå galt. Ved 7 minutter og 30 sekunder kunne man høre publikum begynne å rope, og ved 7’45” kunne man se både dommerne og publikum rope og insistere at de måtte få Christian ut. Hans Grane måtte flere ganger stoppe Santi fra å slå i stykker glasset på tanken. Ved 8 minutter så man den siste låsen bli åpnet, og akkurat på 8 minutter og 5 sekunder kunne man se både Christian, dommerne og publikum trekke pusten.

Santi klar til å slå i stykker glasset

Santi klar til å slå i stykker glasset

 

 

 

 

Tilbakemeldingene fra dommerne var at dette var en akt det sto stor respekt av, men at det ble for ekstremt for to av de.
Selv om de to nordmennene ikke gikk videre til finalen så ble, det den mest omtalte akten i hele Got Talent Espana med overskrifter og artikler i over 30 forskjellige mediebyrå .

https://www.huffingtonpost.es/entry/los-ocho-minutos-mas-angustiosos-semifinal-en-got-talent-lo-he-pasado-muy-mal_es_5cac2e89e4b01b34503aabd5

https://www.elperiodico.com/es/yotele/20190409/escapista-riesgo-vida-angustiosa-actuacion-got-talent-7399438

https://www.hola.com/actualidad/201904091402

Christian kommer ut

99/got-talent-concursante-peligro-apnea-gt/

https://www.marca.com/tiramillas/cine-tv/2019/04/09/5cac6159468aeb6e0a8b4583.html

https://diariocorreo.pe/miscelanea/got-talent-concursante-causo-alarma-convulsionar-arriesgada-prueba-video-880662/

https://www.hola.com/noticias-de-actualidad/09-04-2019/38/actualidad

https://ocio.diarioinformacion.com/tv/noticias/nws-738480-la-actuacion-mas-peligrosa-got-talent-ha-hecho-llorar-jueces-angustia.html

https://www.mundodeportivo.com/elotromundo/television/20190409/461559815203/got-talent-vuelve-llevar-limite-concursante-termina-prueba-convulsionando.html

https://www.formulatv.com/noticias/concursante-got-talent-juega-vida-8-minutos-sin-respirar-tanque-agua-91137/

https://okdiario.com/television/redes-got-talen-vida-extremo-3960615

http://www.eltelevisero.com/2019/04/susto-en-got-talent-con-un-concursante-convulsionando-empezo-a-temblar-y-no-salia/

 

 

 

 


SHARE THIS ON:

5 years ago / Comments Off on Christian Wedøy holdt pusten i 8 minutter – Got Talent Espana

13

APR

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Comments are closed here.