Bryllup

Et magisk bryllup

Alt er klart for bryllupet, den dagen som skal bli livets mest magiske dag.
Men har du tenkt på underholdningen? Bryllupet er jo den største festen du noen ganger kommer til å organisere for dine venner og familie, så du vil selvfølgelig også ha den beste underholdningen du kan få. En profesjonell bryllupsmagiker er desidert den beste formen for underholdningen du kan få.
Ta kontakt med Lord Christian i dag for en uforpliktende prat, om hvordan han kan bidra til å gjøre deres store dag enda mer magisk.

Her er noen tips til hvordan dere best kan bruke Lord Christian i ditt bryllup.

Aperitiffen

I et bryllup er det ofte mange som ikke kjenner hverandre, en tryllekunstner som gjør close-up magi er da perfekt for å bringe folk sammen og bryte isen. Gjestene blir kjent med hverandre og får noe å snakke om, og man unngår ubehaget ved at noen kanskje blir stående alene.

Bilder

Brudebildene er en viktig del av den store dagen, men den tiden er kanskje ikke like underholdende for deres gjestene. Så hvorfor ikke la Lord Christian mingle med magi og fingerferdighet blant deres gjester imens brudeparet blir fotografert.

Stand-up/Parlour

Underholdning under middagen er med på å løfte stemningen helt til topps. Da er det lite som kan måle seg med et stand-up show fra en flink tryllekunstner. Lord Christian har show i alle størrelser og garanterer latter, forundring og topp stemning.

Christian Wedøy kan opptre på ditt event…

Ser du etter underholdning til ditt event? Ring +47 99 49 81 18