Tryllekunstner på fest

Det der var gøy, veldig bra underholding. Ikke stivt og pretensiøst som mange andre magikere – “Kristian Valen”

For private events er et magisk show med Christian den perfekte underholdningen til å løfte stemningen, og skape latter og forundring blant dine gjester. Om du skal arrangere en større fest eller ønsker eksklusiv underholdning til et privat arrangement så kan du være sikker på at et show med Christian Wedøy er underholdning du blir fornøyd med.

Gabriel Iglesias, Dara O’Briain, Whitney Cummings, Backstreet Boys, Jim Breuer, Lewis Black og mange flere har med stor suksess latt seg underholde av Christian Wedøy.

Gjør som stjernene og la Christian Wedøy underholde deg og dine gjester på din fest.

“This is fucking hilarious, and great entertainment.” -Jim Breuer (Saturday night live)

Bursdag

Bursdag

Skal det feires at man har rundet et nytt tiår er det ofte man vil gjøre litt ekstra stas på den som fyller år, da er en erfaren tryllekunstner et godt valg.

Ta kontakt og finn ut hvorfor det er få som kan måle seg med Lord Christian og hans magi ved slike feiringer.

Konfirmasjon og Dåp

Konfirmasjon og Dåp

Konfirmasjon og dåp er to store dager som skal huskes, så hvorfor ikke booke underholdning som vil gjøre at dagen blir husket ekstra godt. La konfirmanten trå inn i de voksnes rekker på ekstra magisk vis. En profesjonell tryllekunstner kan levere topp underholdning etter maten i slike tilstelningen. Lord Christian har underholdt på mange konfirmasjoner og barndåper, og det er alltid en suksess.

Bryllup

Bryllup

Deres bryllup er ikke bare den mest magiske dagen i deres liv, men også den største festen du noen gang kommer til å arrangere for dine venner. La Lord Christian gjøre ditt bryllup ekstra magisk, ta kontakt for et godt tilbud og en uforpliktende om hva vi å høre hva vi kan gjøre for deg og dine gjester

Eksklusiv fest

Eksklusiv fest

Med erfaring fra å underholde internasjonale kjendiser, gallamiddager og på cruisebåt så er Lord Christian erfaren på hva som virkelig fungerer blant de glamorøse tilstelningene. Han kan være der som en gjest som skaper god stemning samtidig som han underholder og gir dine venner noe å prate om, eller du kan få et spektakulært sceneshow tilpasset din fest.

Christian Wedøy kan opptre på ditt event…

Ser du etter underholdning til ditt event? Ring +47 99 49 81 18