Den Norske Houdini På NRK

BY IN Uncategorized On March 8, 2016

Den Norske Houdini På NRK

Den norske Houdini øver på nytt stunt i Baklidammen.
Det er slik NRK refererte til meg i dagens reportasje på nyhetene. Jeg setter selvfølgelig stor pris på å bli sammenlignet med en så stor artist, og enda mer pris setter jeg på at NRK ønsker å dekke dette stuntet.
Det er jo tross alt derfor jeg gjør det, så media skal skrive, og så folk får med seg hva jeg driver med og booker meg til sine arrangementer. Folk spør meg om det ikke hadde vært mer behagelig å bare gjøre show, jo selvfølgelig hadde det vært mer behagelig. Men hva er vitsen i å ha et bra og underholdende show, hvis ingen vet hvem du er.

Se Reportasjen På NRK.no her

IMG_2770

Som artist så må man alltid stå på for å promotere seg selv, og da er man selvfølgelig kjempeglad når media kommer å dekker det. Det er faktisk den største spenningen med å gjøre et slikt stunt, vil media komme å dekke det, eller er alle månedene med forberedelser bortkastet. Så langt har jeg vært veldig heldig, media har omtalt alle mine tidligere stunts og det er jeg veldig takknemlig for. Og det har motivert meg til å fortsette å produsere nye stunts. Men jeg vet godt at det er absolutt ikke noen selvfølge at hverken media eller folk dukker opp.

Men så lenge folk og media kommer og liker det jeg gjør så kommer jeg til å fortsette å lage nye stunts og show.
Den 15. mars klokken 20:00 hopper jeg ned under isen lenket fast, og jeg gleder meg og håper så mange som mulig vil ta turen opp i skogen å se på.

Og trenger du en magiker til ditt arrangement så kan du lese mer om hva jeg kan gjøre for deg her.


SHARE THIS ON:

8 years ago / Comments Off on Den Norske Houdini På NRK

8

MAR

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed here.