DRM24.no - «Flyvende mann» vakte oppsikt på kjøpesenter

DRM24.no – 07. okt. 2016
Men det var altså ingen grunn til panikk. Mannen som hang utenfor toppen av parkeringshuset var verken selvmordskandidat eller gal.

n del av showet er flere opptredener hvor han tilsynelatende svever helt uanstrengt utfor taket på toppen av parkeringshuset – 20 meter over bakken – noe som naturligvis vekker både oppsikt og forbauselse fra tilfeldige forbipasserende.

NRK.no - Her hopper han med livet som innsats

NRK – 09. aug. 2014
Lørdag hoppet Wedøy fra Gamle Bybro i Trondheim. Stuntet var inspirert av den kjente utbryterartisten Harry Houdini, men der Houdini nøyde seg med håndjern, ville Wedøy ta det litt lenger.
Illusjonisten hoppet de syv meterne det er fra Gamle Bybro, og rett ned på om lag 10 meters dyp. Bekledd med blybelter, håndjern og kjettinger, brøyt han seg deretter løs.

Adresseavisen.no - Se bildene fra Christians utbryterstunt

Adresseavisen – 09. aug. 2014
Illusjonisten Christian Wedøy gjennomførte et stunt fra Gamle Bybro hvor han hoppet i Nidelva iført håndjern, kjettinger og blylodd. Det var like etter klokken 11.00 lørdag formiddag at Wedøy hoppet i elva hvor det var mellom åtte og ti meter dypt.
Rett før Wedøy hoppet uti elva, kastet han to dirker ned i vannet. Hans første oppgave var dermed å lokalisere dem.

TV2.no - Christian (30) risikerte livet på direkten med illusjonsstunt

TV2.no – 09. aug. 2014
Uten oksygen, lenket med håndjern, kjetting og med blybelte brøt illusjonist «Lord Christian» fra Norske Talenter seg løs fra åtte meters dyp i Nidelva i Trondheim.
Det kan ikke gå lenger tid enn to og et halvt minutt. Da må jeg være oppe, sa han før stuntet.

 Det gikk som planlagt, nesten. Jeg slet litt med kjettingen i en periode, men det gikk som det skulle, sier Christian Wedøy (30), kjent som «Lord Christian» til TV 2 like etter stuntet.

Adressa.no - Her kjører Christian i blinde

Adressa.no – 23. sept. 2014
Illusjonisten Christian Wedøy tok med seg sine artistkolleger Tore Johansen, Ivar Gafseth og Are Hembre på en noe spesiell kjøretur.

– Det er vel noe farsk han har funnet på, sier Tore Johansen til adressa.no, før han vet hva de skal bli med på.

Adressa.no - Her holder han pusten i over 5 minutter

Adressa.no – 12. des. 2014
Illusjonisten Christian Wedøy holdt pusten i over 5 minutter lenket fast til et stort betonglodd på bunnen av pirbadet.

Dette stuntet gjorde han etter spørsmål det ble fra publikum om det var noe juks med stuntet tidligere i år der han hoppet fra Gamle bybro og ned i Nidelven

Adressa.no - Her holder han pusten i over 5 minutter

NRK.no – 12. des. 2014
Illusjonisten Christian Wedøy holdt pusten i over fem minutter og klarte å komme seg løs fra kjettingen som var festet til betong på bunnen av bassenget.
Jeg blacket såvidt ut da jeg kom opp. Jeg er litt skjelven i kroppen. Jeg slet veldig med hengelåsen, sa Wedøy etter at han hadde fått igjen pusten.

Dykkeren begynte på bli urolig da klokka passerte fem minutter. Selv var Wedøy overrasket over at han brukte så lang tid på å komme seg løs.

Byavisa.no - Gleder seg til å tjores fast på bunnen av Pirbadet

Byavisa – 12. des. 2014
I sommer gjenskapte han et av stuntene til den kjente utbryterkongen Harry Houdini ved å hoppe fra Gamle Bybro i Trondheim –  lenket fast med håndjern og kjetting. Direkteoverført på TV2.  Nå lover «Lord Christian» å toppe dette med et helt nytt og enda mer spektakulært stunt – i Pirbade

Dette stuntet gjorde han etter spørsmål det ble fra publikum om det var noe juks med stuntet tidligere i år der han hoppet fra Gamle bybro og ned i Nidelven

TV2.no - Se «Lord Christian» bryte seg løs fra bassengbunnen

TV2.no – 12. des. 2014
Illusjonisten og tryllekunstneren Christian Wedøy skal igjen bryte seg løs fra kjettinger og håndjern, denne gangen fem meter under vann i et basseng i Pirbadet i Trondheim.

30-åringen, kjent fra Norske Talenter, har tidligere utført et lignende stunt i Nidelva.

TV2.no - Henger i brennende tau 30 meter over elva

TV2.no – 15. aug. 2015
Stuntmannen Christian henger i brennende tau iført tvangstrøye 30 meter over Nidelva i Trondheim, og må komme seg løs i løpet av få minutter.

Harry Houdini var den første som gjennomførte et lignende stunt, stuntet er senere også blitt utført av magikeren David Copperfield.

Adressa-Brøt seg ut av tvangstrøye, hengende i brennende tau

Adressa.no – 15. aug. 2015
Lørdag formiddag hang Lord Christian fra tre brennende tau over Nidelva ved Bakklandet, og det iført en tvangstrøye.

Publikum holdt pusten idet utbryterkunstneren dinglet 30 meter over elven. Gamle bybro var stappet av mennesker for å følge med på lørdagens underholdning. Kommentarene om hvor høyt oppe det var gikk gjennom folkemengden.

Adressa.no - Jeg gjør ikke dette igjen

Adressa.no – 15. mar. 2016
Illusjonist og magiker Christian Wedøy fra Trondheim har trent på et nytt stunt som skal gjennomføres tirsdag kveld i Baklidammen.

Illusjonist og magiker Christian Wedøy fra Trondheim har trent på et nytt stunt som skal gjennomføres tirsdag kveld i Baklidammen.

Jeg vil bli låst fast med kjettinger og håndjern for deretter å hoppe ned i et hull i isen. Spenningen ligger i om jeg kommer meg fri og opp av hullet uten at det går galt.

NRK.no - Mann på parkeringstak skaper reaksjoner

NRK.no – 07. okt. 2016
Det er magiker og illusjonist Christian Wedøy som i formiddag har hengt ut i det som ser ut som løse luften på et parkeringstak i Drammen.

Wedøy har gjort lignende stunts andre steder i landet tidligere, blant annet i Trøndelag og Nord-Norge. Han forteller at han gjør det for å få kule bilder og videoer som kan legges ut på sosiale medier i forbindelse med et trylleshow som skal være på senteret lørdag.

NRK.no - Gjennomfører livsfarlig Houdini-stunt

NRK-8. aug. 2014
Illusjonisten Christian Wedøy har verken klaustrofobi, høydeskrekk eller vannskrekk. Lørdag klokken 11.00 gjennomfører han et livsfarlig stunt som selveste Houdini gjorde i sin tid.

Rb.no - Jubler for talentkonkurranser

Romerikets blad – 30. aug. 2012
Christian Wedøy fra Lillestrøm deltar i kveldens premiere på «Norske talenter».

Mann svevde over nordre gate

Adresseavisen.no - Svevde fem meter over bakken i halvannen time

Adresseavisen – 11. nov. 2013
Det var natt til søndag Christian Wedøy fikk folk som gikk forbi Club Gossip nederst i Nordre gate i Trondheim til å se opp. Illusjonisten, som skapte begeistring da han deltok i TV 2-programmet «Norske Talenter» i 2012, sto plassert ved balkongen til utestedet, tilsynelatende i løse luften.

Norske talenter tryllekunstnere

TV2.no - Illusjonen gikk nesten galt i «Norske Talenter»

TV 2 – 26. okt. 2012
I kvelden sending av «Norske Talenter» hadde tryllekunstner Lord Christian en stor oppgave. Han skulle nemlig utføre en illusjon som aldri før har blitt vist.

Norske talenter Semifinnale

TV2.no - Adil vil «banke» illusjonisten Lord Christian

TV 2 – 26. okt. 2012
Tryllekunstneren Lord Christian gjorde Adil Khan totalforvirret i semifinalen av Norske Talenter.

Norske talenter dommerutvelgelse

Adresseavisen.no - Hvordan i alle dager klarer han det?

Adresseavisen-19. okt. 2012
Se hvordan tryllekunstner Christian Wedøy gjør Norske Talenter-dommerne målløse.