Utbryterartist

Harry Houdini var kjent for å gjøre livsfarlige utbryterstunt, men det få vet er at dette var bare noe han gjorde for å promotere sine show. Det samme har Lord Christian gjort, og med STOR suksess. På grunn av sine livsfarlige utbryterstunt er han nå den tryllekunstneren i Norge med desidert mest direktesendt TV-dekning noen sinne.

Flere bedrifter og festivaler har brukt Lord Christians halsbrekkende pressestunt i sin markedsføring, og det er ikke uten grunn. Når han stuntene trekker tusenvis av tilskuere og flere nasjonale TV-kanaler så er det selvsagt at det er verd pengene.

Vi garanterer presse på skreddersydde stunt.

Houdini Bridge Jump

Houdini Bridge Jump

Lord Christian gjenskapte et av Harry Houdinis mest kjente stunt, da han lenket med håndjern, kjettinger og blybelte hoppet fra Gamle Bybro og ned i Nidelven. Stuntet ble gjennomført som del av Bakklandsdagene og flere tusen tilskuere dukket opp for å se stuntet.TV2NRK og TV Adressa sendte det direkte.

Utbrytning i Pirbadet

Utbrytning i Pirbadet

Med 4 par håndjern og en hengelås ble Lord Christian låst fast til et betonglodd på 5 meters dyp i Pirbadet, han holdt pusten i hele fem minutter før han kom seg løs og opp til overflaten.
Stuntet ble sendt direkte på TV2 NyhetskanalenNRK og TV-Adressa og hadde over 300.000 seere.

Utbryting fra tvangstrøye.

Utbryting fra tvangstrøye.

Etter stor suksess året før booket Bakklandsdagene Lord Christian til et nytt stunt i 2015, hengende opp ned etter brennende tau skulle han bryte seg ut av en tvangstrøye før tauene brant over . Også denne gang kom flere tusen tilskuere, TV2 og TV-Adressa sendte direkte fra stuntet og NRK laget en reportasje.

Skreddersydd stunt

Skreddersydd stunt

Spenningen var stor da Lord Christian skreddersydde et stort stunt til et veldedig arrangement.
Det var et lukket arrangement for kreftsyke barn, men NRK var på plass og dokumenterte det hele. Produksjonen av stuntet var sponset av Røskaft kjøkken og interiør.

Ønsker du et skreddersydd stunt til ditt event?

Lord Christian og hans team kan lage et unikt spektakulært stunt til ditt arrangement. Ta kontakt for å se hva vi kan gjøre for deg.

Christian Wedøy kan opptre på ditt event…

Ser du etter underholdning til ditt event? Ring +47 99 49 81 18