Avslører et trylletriks på Schrödingers katt

BY IN Livet mitt, Lord Christian, Showbiz, Trylling On December 20, 2015

Man vet man har det travelt når man glemmer at man skal være på NRK’s Schrödingers katt.

Sist torsdag var jeg å se som konsulent på TV-programmet Schrödingers katt på NRK. Programmet spilt inn for noen måneder siden og skulle vært sendt for to uker siden, men var utsatt pga Nobelprisen. Selv har jeg vært travelt opptatt med show på julebord og diverse andre arrangement, spesielt travelt var det forrige uke og jeg glemte derfor helt sendingen.

Heldig vis lever vi i den digitale verden og jeg kunne som dere andre se hele programmet i reprise på NRK Nett-TV

De skulle gjennomføre et eksperiment der de ville vise en rekke bilder av personer til frivillige, de fikk se to og to bilder og måtte bestemme seg for hvilket bilde som hadde den personen de fant mest attraktiv. De fikk så overlevert det bildet de valgte og skulle forklare hvorfor de likte den personen best. De fleste gav forskjellige forklaringer på hvorfor de hadde valgt det bilde de hadde, men det de ikke viste var at det valget de forsvarte var ikke det valget de hadde tatt. Grunnen til at de trengte en tryllekunstner på laget var så de kunne bytte ut bildet rett framfor øynene på de uten at de merket det.

Jeg brukte en gammel velkjent, men effektiv metode.
Som tryllekunstner så skal vi jo egentlig ikke avsløre våre metoder, men denne gangen gjorde vi et lite unntak. Metoden vi brukte var å legge et bilde oppå et annet, det bakerste bildet hadde rød bakside, det fremste bildet hadde svart bakside. Hvilket gjorde at at når jeg la bildene ned på bordet med en svart duk og dyttet det mot den uvitende frivillige, så gjorde den sterke rød fargen på det bakerste bildet at de ikke så at det bildet de egentlig hadde sett som hadde svart bakgrunn ble liggende igjen på duken. Dermed ble de sittende å forsvare et valg de ikke hadde tatt.
For å berolige andre tryllekunstnere, så vil jeg avslutte med å si det ikke kommer til å bli en vane å avsløre trylletriks for publikum
Se hvordan vi lurte de uvitende frivillige ved å trykke på linken nedenfor

https://tv.nrk.no/serie/schrodingers-katt/DMPV73002215/17-12-2015#t=25m21s


SHARE THIS ON:

9 years ago / Comments Off on Avslører et trylletriks på Schrödingers katt

20

DEC

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Tags: , , , , , ,

Comments are closed here.