1 Million Visninger På YouTube

BY IN Uncategorized On June 28, 2016

1 Million Visninger På YouTube!!

1 Million Visninger på YouTube, og det helt tilfeldig.

I 2014 gjorde jeg et stunt i Pirbadet i Trondheim, stuntet ble dekket live på TV2, NRK og Adressa-TV.
At så mange mediekanaler ville komme dekke stuntet var jo helt fantastisk, og jeg var kjempefornøyd med det. Vi hadde ikke tenkt å filme noe selv, men i siste liten så slengte vi ned et GoPro kamera på bunnen også bare for å ha noe å legge ut selv etterpå.

Trenger du en magiker til ditt event?

Vi la først ut klippet på YouTube og fikk der rundt 1000 visninger tror jeg. Noen måneder etterpå la vi det ut på Facebook, og der fikk vi hele 370.000 visninger etter at noen utenlandske TV-kanaler delte klippet. Men så i starten av 2016 så begynte det å skje noe, visningene økte og vi hadde rundt 1000 visninger hver dag. Og i juni så eksploderte det plutselig og det gikk fra noen hundre tusen visninger til 1 million visninger på YouTube nå på lørdag. Og det ser ikke ut til at det stoppet der. Bare i går hadde videoen 98.000 visninger, og så langt i dag har den 85.000 visninger. Så den er allerede på godt over 1.200.000 visninger.

Youtube graf

Lurer du på hvor mye en magiker tjener?

Det hagler med kommentarer og forespørsler, både fra innland og utland, og man har nesten ikke tid til annet enn å sitte å svare på spørsmål. Men det er jo veldig gøy, og man kan jo nesten ikke klage.

Det morsomste av alt er kanskje kommentarene under videoen, noen av de er nesten for dumme til å være sanne. Men du kan jo gå inn å se selv, hvilken kommentar er din favoritt?

I tillegg til dette så var vi i starten av juni i England og filmet for Channel 5, samt det har kommet forespørsler fra TV i USA, pluss at jeg har et par andre prosjekter på gang i Oktober, men dette er taushetsbelagt foreløbig så her er det bare å vente å se hva som skjer 😉


SHARE THIS ON:

8 years ago / Comments Off on 1 Million Visninger På YouTube

28

JUN

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed here.