Showreel

Britain's got talent 2020

Magiker til firmafest

Ser du etter underholdning til firmafesten som vil imponere og sjokkere dine gjester?

Hvis du planlegger et event og trenger underholdning som treffer alle, lei en profesjonell tryllekunstner med mye erfaring og gode referanser.
Christians show er fylt med en god blanding av magiske illusjoner, humor, tankelesing og spenning. I et show med Christian sitter dere ikke bare å ser på en magiker, dere er en del av showet. Nesten alle akter inkluderer en eller flere fra publikum på scenen. Se for deg reaksjonene når en i publikum leser tankene til en annen.
Et show med Christian er en opplevelse deres gjester kommer til å snakke om i flere år og sikkert huske resten av sitt liv. 

Christian Wedøy er internasjonalt Norges største magiker, kjent fra blant annet Britain’s got talent, Tu Si Que Vales Italia, TV i over 30 land og han har over 2 millioner følgere på sosiale media.

THIS WAS AMAZING, I CAN SEE THIS GOING TO VEGAS. -“Simon Cowell” Britains got talent

Vi garanterer underholdning av internasjonal standard!

Hva Christian Wedøy kan gjøre for ditt event.

Sceneshow

Med mye erfaring og godt innøvde nummer, vet Christian akkurat hvordan han skal fange oppmerksomheten til dine gjester og få fram latteren på scenen. Med sin gode evne til å improvisere kan vi garantere at det ikke blir noen kleine øyeblikk, men bare ren underholdning og glede blant dine gjester. 

Utbryterstunt

Ønsker du et stunt i Houdini stil finnes det ingen andre i verden som gjør dette bedre enn Christian Wedøy. Han er verdens største på utbyterstunt under vann. De stuntene Christian framfører er helt unike og ingen andre i verden gjør lignende stunt på samme nivå. Det er nettopp derfor han flere ganger i året er booket til å framføre sine stunt på TV rundt om i verden. Under et utbryterstunt holder Christian Wedøy pusten i 5-8 minutter. Over dobbelt så lenge som andre artister i sin sjanger. 

Close-up/nærmagi

Christian tilbyr også Close-up magi som egner seg godt under aperitiffen som en icebreaker blant gjestene og ved bordene etter maten. Han vet akkurat hvilke situasjoner som egner seg og ikke egner seg for underholdning, så du vil aldri bli avbrutt i en upassende situasjon og spurt om å trekke et kort.

IDEER TIL HVORDAN DU KAN BRUKE LORD CHRISTIAN

Konferanser

Christian egner seg godt som underholdning under middagen på konferanser, eller som et lystig pauseinnslag midt på dagen. Hans sceneshow egner seg også godt som underholdning ved kickoff, avsluttinger eller på julebord.

Messe/Stand/Tradeshow

På messer er det viktig å blir sett og du konkurrerer med mange andre om folks oppmerksomhet, da er det lite som kan sammenligne seg med en tryllekunstner når det kommer til det å trekke folk.

Christian kan gjøre flere korte nummer i time på 5-10 minutter fordelt utover dagen. Da får du samlet folk rundt din stand, du trekker ikke oppmerksomheten bort fra ditt produkt. Han kan selvfølgelig også bruke ditt produkt i sine opptredener.

The Magic Show

Sammen med sin partner Hans Grane kan Christian levere et 90 minutters show pakket med det beste av nordisk underholdning. Hans og Christian er to veldig forskjellige magikere og utfyller hverandre perfekt på scene. Dette er et show som du virkelig vil huske.
“Mye bedre enn forventet, og vi hadde høye forventninger” -Forsvaret-

Christian Wedøy kan opptre på ditt event…

Ser du etter underholdning til ditt event? Ring +47 99 49 81 18