Showreel

Svevende Dame

Gjør arrangementet ditt til det beste noensinne

Hvis du ønsker gi gjestene dine en ekstraordinær opplevelse de vil huske resten av livet, et show hvor gjestene er hoveddelen av showet, hvor de leser hverandres tanker og samtidig sitter igjen målløse og forbløffet. Da kan vi garantere at Christian Wedøy er den rette underholdningen for dere.

Christian har mer enn 10 års erfaring som profesjonell magiker, han har underholdt for noen av verdens største bedrifter over hele verden, og han sørger alltid for at showet er tilpasset dere og blir den beste underholdningen dere kunne hatt.

Arrangerer du firmafest, gallamiddag eller konferanse og trenger underholdning som fungerer hver gang?
Vil du tenke tilbake og si til deg selv, DET VAR UTROLIG!
Ta kontakt, så kan vi ta en uforpliktende prat om hva Christian kan gjøre for ditt neste arrangement.
For THAT WAS AMAZING! er akkurat det Simon Cowell sa etter å ha sett Christian opptre på Britain’s Got Talent.

Hva Christian Wedøy kan gjøre for ditt event.

Sceneshow

Christian er en av Norges mest erfarne og mest kjente magikere. Dette er et show med mye inkludering av publikum på scenen hvor dere er i fokus, med en god kombinasjon av humor og magiske akter som blant annet svevende bord, tankelesing, svevende dame… Showet kan tilpasses publikum av alle størrelser, så det passer like bra for 10 personer som for 1000 personer. 

Utbryterstunt

Ønsker du et stunt i Houdini stil finnes det ingen andre i verden som gjør dette bedre enn Christian Wedøy. Han er verdens største på utbyterstunt under vann. De stuntene Christian framfører er helt unike og ingen andre i verden gjør lignende stunt på samme nivå. Det er nettopp derfor han flere ganger i året er booket til å framføre sine stunt på TV rundt om i verden. Under et utbryterstunt holder Christian Wedøy pusten i 5-8 minutter. Over dobbelt så lenge som andre artister i sin sjanger. 

Close-up/nærmagi

Christian tilbyr også Close-up magi som egner seg godt under aperitiffen som en icebreaker blant gjestene og ved bordene etter maten. Han vet akkurat hvilke situasjoner som egner seg og ikke egner seg for underholdning, så du vil aldri bli avbrutt i en upassende situasjon og spurt om å trekke et kort.

IDEER TIL HVORDAN DU KAN BRUKE CHRISTIAN WEDØY

Konferanser

Christian egner seg godt som underholdning under middagen på konferanser, eller som et lystig pauseinnslag midt på dagen. Hans sceneshow egner seg også godt som underholdning ved kickoff, avsluttinger eller på julebord.

Messe/Stand/Tradeshow

På messer er det viktig å blir sett og du konkurrerer med mange andre om folks oppmerksomhet, da er det lite som kan sammenligne seg med en tryllekunstner når det kommer til det å trekke folk.

Christian kan gjøre flere korte nummer i time på 5-10 minutter fordelt utover dagen. Da får du samlet folk rundt din stand, du trekker ikke oppmerksomheten bort fra ditt produkt. Han kan selvfølgelig også bruke ditt produkt i sine opptredener.

Sosiale media foredrag og konsulent.

Med over 1 million abonnenter på Youtube og over 1.5 millioner følgere på TikTok er Christian en av Norges største på sosiale medier. Over 50% av hans bookinger og omsetning kommer fra sosiale media.
Lær hvordan din bedrift kan bruke YouTube, TikTok og andre sosiale medier til å øke omsetningen, salg og brand awareness.
I foredraget får du ikke bare vite hvorfor du bør fokusere på sosiale medier, men du får også vite hvordan du skal gjøre det.
Tidligere kunder som har booket hans foredrag med suksess er blant annet Innovasjon Norge og Blackpool Magic Convention (verdens største tryllekongress)

Christian Wedøy kan opptre på ditt event…

Ser du etter underholdning til ditt event? Ring +47 99 49 81 18