Julebordunderholdning, høysesong for tryllekunstnere

BY IN Lord Christian, Showbiz, Trylling, Uncategorized On December 8, 2015

Sesongen for julebordunderholdning er snart over.

Julebordunderholdning er jo et fantastisk marked for oss tryllekunstnere, og selvfølgelig også for andre i underholdningsbransjen. Faktisk så bra at flere jeg kjenner tjener nesten halvparten av sin årsinntekt i julebordsesongen.

IMG_6069

Finanskrise i oljesektoren.

Det merkes godt at det er litt andre tider i år enn tidligere år. Vanligvis har nesten halvparten av mine julebordshow vært for Oljebransjen, men i år har det vært helt stille på den fronten. Ikke en eneste forespørsel fra noen firma som har noe med olje å gjøre. Og de tidligere “oljekundene” jeg har sendt ut tilbud til har enten svart de ikke hadde budsjett til underholdning i år, eller at de har kuttet helt ut julebordet.

Men ikke krise i andre bransjer.

Men at det er dårlige tider i oljesektoren, betyr jo ikke at ingen vil ha show. I andre bransjer har det faktisk vært en oppgang i forespørsler. Fiskeribransjen har jo veldig gode tider, bankene ser også ut til å overleve bra. Det virker også som folk generelt har litt penger å bruke på julebord. Spørsmål om underholdning til private julebord har aldri vært så stor, selv om jeg har vært booket de datoene jeg ble forespurt om så har pågangen fra de private vært stor.

Julebordunderholding magiker

Supert julebord på Røros

Det julebordet så langt i år som det kanskje var mest morsomt å jobbe med var på Røros for Vintervoll, sammen med min kollega Hans Grane. Vi gjorde vårt show Oblivious som vi har turnert med over hele Norge i året som har gått, og fikk stående applaus fra over 250 gjester. Senere på kvelden gjorde vi Close-up magi ved bordene under middagen. Tror det var meningen vi skulle gjøre ca 1 time, men det var så gøy at vi endte opp med å holde på i nesten 3.

Svevende Julebordunderholdning

Travel uke

Nå er det bare å gå ut og pakke bilen og gjøre klart for ukens showrunde.
Onsdag: Show på avslutning for Nidaros danseklubb
Torsdag: Privat julebord
Fredag: Julebordunderholdning for firma i Oslo
Lørdag: Julebordunderholdning for firma i Trondheim
Søndag: Show på avslutning for Xact Dansestudio

Hans Grane

Underholdning fest

Underholdning på fest


SHARE THIS ON:

9 years ago / Comments Off on Julebordunderholdning, høysesong for tryllekunstnere

8

DEC

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed here.