Det best julebordet noensinne!

Har du lyst på noe annerledes og unikt på årets julebord? Noe dine kollegaer og nære vil snakke om rundt lunsjen godt utover nyåret? Da er du kommet til rett sted.

Christian’s julebordshow passer for arrangementer av alle størrelser, og er den perfekte måte å sørge for at gjestene kan se tilbake på årets julebord som en minneverdig og unik opplevelse.

Christians show er ikke et opplegg hvor man sitter stille på en stol og ser på en magiker utføre noen triks på scenen.. Dette er deres fest og derfor er det også dere som er midtpunktet, det er dere som er showet.

Gjennom hele forestillingen involveres publikum både på scenen og ved bordene man sitter. En magiker som leser tankene til noen i publikum er utvilsomt imponerende, men ikke like imponerende som når dere i publikum leser hverandres tanker…

Showet

Showet er en god blanding av magiske akter med musikk, humor, tankelesning og mye mer. Fokuset er ene og alene på at dere skal bli underholdt, noe vi av erfaring kan garantere.

Eksempel på innhold i showet kan være:

– Tankelesning
– Svevende bord
– Humor
– Forutsigelser
– Rene spenningsakter
– Og selvfølgelig bøying av metall, udødeliggjort av Uri Geller og lært videre til Christian av Uri Geller selv.

Om dere skulle ønske noe virkelig spesielt kan dere også booke spennende utbryterstunt som er garantert å ha hele rommet sittende ytterst på stolen, eller større illusjoner som svevende dame, samurai-akt, svevende publikum og mye mer.

Vi er tilpasningsdyktige, da forestillingen kan kjøres som en runde, eller deles opp for å fylle tomrommet mellom retter og andre innslag.

Det er også mulig å at Christian går blant gjestene å underholder med nær-magi, for eksempel på aperitiffen eller ved bordene etter desserten.

Verdenskjent artist

Med over 1 milliard visninger på YouTube og TV i over 30 land er Christian Norges desidert største internasjonale magiker. Han er den beste i verden på utbryterstunt under vann, noe som tok han helt til finalen i Hellas Got Talent 2022. Han gikk også videre med 4 ja i Britain’s Got Talent 2020. Dessverre har selv Christian sine begrensninger, og klarte derfor ikke å bryte seg ut av pandemien for å kunne reise tilbake og delta i neste runde.
Med åpne grenser og en verden på god vei mot normalen gjør han over halvparten av sine show i utlandet. 

Alltid på plass

Alle arrangørers mareritt er når de har booket en artist og artisten kommer for sent, eller ikke møter opp i det hele tatt.
Dette trenger dere ikke bekymre dere over med Christian Wedøy. I sine over 10 år som profesjonell artist har Christian aldri avlyst eller vært for sen til et show.

Christian Wedøy kan opptre på ditt event…

Ser du etter underholdning til ditt event? Ring +47 99 49 81 18