Ikke book en artist før du har lest dette

BY IN Showbiz On November 9, 2015

Underholdningsbransjen er full av seriøse og useriøse artister, her er 5 tegn på at den artisten du ser på er en av de profesjonelle og seriøse i bransjen.

 

1. En profesjonell hjemmeside

En profesjonell og flink artist legger mye stolthet I det produktet han leverer til sine kunder og det vises også ofte på måten artisten markedsfører seg. Ser hjemmesiden hans ut som den er hjemmelaget, så er det stor fare for at det han leverer på scenen bærer preg av det samme.

Og har ikke artisten hjemmeside, da bør du ihvertfall styre unna.

2. Referanser

En flink og erfaren artist har ingen problemer med å skaffe deg mer enn nok referanser fra tidligere fornøyde kunder. Ikke alle artister har sine kundelister liggende på sin hjemmeside, men hvis du er i tvil så send gjerne en mail og be artisten om noen referanser med navn og epost eller telefonnummer.

3. Video

Ingen ting forteller mer om en artist enn video av det artisten faktisk gjør på show, og på video får du også se hvordan publikum reagerer på det han gjør. Dette er spesielt viktig når man booker komikere og tryllekunstnere, for ingenting er mer kleint enn en dårlig komiker eller tryllekunstner.
Det er ikke sikkert han har video av akkurat det han skal gjøre på ditt event, men en erfaren artist har som regel video fra noen av sine show. En artist som har flere års erfaring og ingen video av sine opptredener burde være et faresignal. Lang erfaring betyr ikke alltid et bra show.

4. Garanti

En flink artist bør også kunne garantere for at det han gjør holder profesjonell standard. Hvis en artist ikke tør garantere for at det han gjør er bra så er det som regel fordi det ikke alltid er veldig bra.

Å ha en dårlig dag er ikke en unnskyldning for en god artist, han klarer levere det han lover uansett.

5. Media

Se om du finner oppslag om artisten i media, de fleste underholdere jeg kjenner som leverer kvalitetsunderholdning og har holdt på noen år har også hatt en del oppslag i media.

Lokalaviser liker ofte å skrive om det når det kommer artister og underholder på arrangementer, og de er som regel ganske ærlige når de anmelder showene.


SHARE THIS ON:

9 years ago / Comments Off on Ikke book en artist før du har lest dette

9

NOV

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed here.