Underholdning til konfirmasjon

BY IN Showbiz, Trylling, Uncategorized On May 6, 2016

Underholdning til konfirmasjon

Underholdning til konfirmasjon er noe som lenge har vært vanlig utenfor Norge, men som nå ser ut til å bli mer og mer populært her hjemme også. Men hva er det som er bra underholdning til en konfirmasjon?

I min egen konfirmasjon for over 15 år siden så hadde vi ingen underholdning, og jeg kan heller ikke huske å ha hørt om at noen av mine venner eller bekjente heller hadde noen underholdning. Konfirmasjonen hadde vi hjemme på stuen til min mormor med kun den nærmeste familien, onkler, tanter, besteforeldre osv..

Men de i de siste årene har jeg og mine kolleger som også jobber med underholdning sett en betraktelig økning i bruken av underholdning til konfirmasjonen, og spesielt de siste to årene.
Tidligere år så har det hendt jeg har fått et par forespørsler om booking av tryllekunstner til konfirmasjon, men de siste to årene har det vært en betraktelig stor økning i antall forespørsler på underholdning i konfirmasjoner. Spesielt i år tok det helt av med flere konfirmasjoner hver helg og flere jeg har måttet takke nei da jeg allerede var booket.

Trenger du underholdning til konfirmasjonen?

 

Og jeg tror dette er en trend som har kommet for å bli. Konfirmasjonen er noe stort som skjer bare en gang i livet, og en dag som absolutt er verd å huske som noe magisk. Og hva er vel da bedre enn å ha underholdning som passer alle aldersgrupper. Og der tror jeg en flink magiker er helt unik underholdning til konfirmasjoner.

Å finne bra underholdning som passer både for voksne i alle aldre og for barn kan være vanskelig.
En komiker er kanskje morsom bare for de voksne, noen som driver med barneunderholdning er kanskje bare interessant for barna og kjedelig for de voksne. Men en flink tryllekunstner er perfekt underholdning for alle aldre. En flink tryllekunstner vet å inkludere publikum på scenen, konfirmanten blir fremhevet og satt pris på samtidig som han og gjestene får delta i showet og alle får et minne som de kommer til å huske livet ut. Dette er kanskje grunnen til at i England så er tryllekunstnere en av de mest populære underholdningsformene for konfirmasjoner og bryllup.

5 viktige ting å tenke på når man booker underholdning til konfirmasjon

  1. Vær sikker på at den artisten du booker har et familievennlig show som passer alle aldersgrupper.
  2. En flink underholder koster som regel fra rundt 8-10.000 og oppover. Det finnes selvfølgelig unntak, men du får ofte det du betaler for.
  3. Velg en erfaren artist med gode referanser. Eller spør om å og få se video fra noen av artisten opptredener. En bra promovideo kan lett manipuleres med klipping og fancy musikk, så spør om å få se et helt klipp av et av hans nummer i akten.
  4. Book tidlig, de fleste flinke artister blir ofte fullbooket flere måneder fram i tid.
  5. Spør om en totalkostnad for showet inkludert reise og opphold. Ikke alle artister har reise og opphold inkludert i prisen.

 


SHARE THIS ON:

8 years ago / Comments Off on Underholdning til konfirmasjon

6

MAY

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Tags: , , , , , ,

Comments are closed here.