Underholdning til konfirmasjon – tips for å leie en tryllekunstner

BY IN Showbiz, Trylling On April 3, 2017

Underholdning til konfirmasjon – tips for å leie en tryllekunstner

Dette er den tiden på året hvor jeg får flere titalls henvendelser i forhold til underholdning til konfirmasjon.

Trylling som underholdning i konfirmasjon er en unik måte å gjøre stas på konfirmanten og sikre at alle husker festen i lang tid fremover. Det var uvanlig før, men i de siste årene har det blitt mer og mer populært med underholdning på konfirmasjoner. De siste årene har jeg også måttet takke nei til flere konfirmasjoner da jeg har vært fullbooket. 

Når du ønsker å leie en tryllekunstner som underholdning til konfirmasjonen til deres datter eller sønn.

Da er det et par ting du bør vite før du leier en tryllekunstner. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg de viktigste tingene du bør vite slik at konfirmasjonen blir en suksess.

Book en tryllekunstner nå

Konfirmasjonstips #1: Disse tidspunktene under konfirmasjonen passer best for trylling

En tryllekunstner med erfaring vet at det er to tidspunkt under konfirmasjonen som passer spesielt bra for å trylle.

  1. Før middagen

Gjestene har nettopp ankommet lokalet i separate bilder. De setter seg ved bordet, ofte plassert ved siden av noen de ikke kjenner så godt. Stemningen er muligens litt anspent.

En god tryllekunstner vet at dette er riktig tidspunkt for å gjøre et kort show.

Det samler gjestenes oppmerksomhet og bryter spenningen, slik at stemningen i rommet blir mer avslappet. Tryllingen gir i tillegg gjestene noe å snakke om.

Avslappede gjester som koser seg, ler og snakker sammen, gir den perfekte atmosfæren for å gjennomføre en vellykket middag.

Og tro meg, en avslappet atmosfære er et must når det er tid for taler. Både for den som holder taler og de som hører på. En god tryllekunstner vet å bruke trylling strategisk før middagen for å skape dette.

 

  1. Mellom middagen og kaffen

Etter middagen, før kaffen, bruker jeg holde et 20-minutters show. Dette er et perfekt tidspunkt for å gjøre litt ekstra stas på konfirmanten. Jeg tar ofte med konfirmanten opp og gjør vedkommende til showets helt, ved å la konfirmanten være med på å skape magien.

 

Konfirmasjonstips #2: Viktigheten av å velge en god tryllekunstner

Hva er forskjellen mellom en veldig god tryllekunstner og middelmådig en?

En GOD tryllekunstner gir deg en unik opplevelse du vil huske i lang, lang tid etterpå. De har årevis med erfaring og har framført på mange hundre arrangement. De vet hva som fungerer for en gitt situasjon. Ved å hyre en god tryllekunstner kan du slappe av og vite at du og gjestene vil kose seg.

En middelmådig tryllekunstner kan svinge begge veier. Han kan ha en god dag, og gjøre noen flotte triks, men han mangler erfaringen, finessen og antennene som kreves for å levere et godt show uansett omstendighetene. De kan helt uvitende få gjestene til å føle seg som dumminger, uten å være klar over at dette er en kritisk feil man må unngå til enhver pris. De kan finne på å komme for sent til arrangementet, fornærme gjestene ved å gjøre upassende materiale og generelt skape en dårlige stemning. Jeg sier ikke at det vil skje, bare at risikoen er større med en mindre erfaren tryllekunstner.

 

Slik finner du  en god tryllekunstner til din konfirmasjon

Du kan enkelt finne den riktige tryllekunstneren for din konfirmasjon ved å se etter disse tingene:

 

  • Har vedkommende noen referanser?

 

  • Har vedkommende noen bilder og promosjonsvideo? Dette er et viktig spørsmål å stille. Du ønsker å se hva slags personlighet tryllekunstneren har, slik at du kan se om det passer overens med  konfirmasjonen. Her er et bonustips: Spør om å få se et helt nummer av akten hans, ikke bare små klipp. Sistnevnte kan hvem som helst få til å se bra ut. Når du ser et helt nummer for seg selv, får du et mye mer realistisk inntrykk.
  • Hva koster de? En god, profesjonell tryllekunstner koster vanligvis fra 8.000 kroner og oppover. Hvis de er mye billigere enn det, vær skeptisk; du får som regel det du betaler for.
  • Har de tryllet i konfirmasjoner før? Dette er et viktig spørsmål å stille. Enhver type arrangement har sine egne ritualer og normer, og en erfaren tryllekunstner som har tryllet i konfirmasjoner før vet hvordan han skal forholde seg til disse.
  • Hyr noen som driver med dette på fulltid. Tro meg, det gjør en enorm forskjell. Amatørtryllekunstnere kan være flinke artister, men det er mer risiko enn det er verdt. Hyr noen du kan være sikker levere varene slik at konfirmanten og gjestene koser seg.

 

Book tryllekunstner Lord Christian Wedøy til å underholde i deres konfirmasjon i dag!

Ring 916 28 667 eller trykk her for å booke Lord Christian.


SHARE THIS ON:

7 years ago / Comments Off on Underholdning til konfirmasjon – tips for å leie en tryllekunstner

3

APR

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Comments are closed here.