Topp 100 i Norge på YouTube

BY IN Livet mitt, Lord Christian, Showbiz, Uncategorized On October 26, 2017

Topp 100 i Norge på YouTube

For et og et halvt år siden hadde jeg ca 1000 følgere på YouTube, og rundt 50-100 visninger om dagen.
Jeg brydde meg ikke så mye om kanalen annet enn når jeg hadde noen tryllevideoer å laste opp for å dele på hjemmesiden min. Jeg sjekket kommentarer når jeg fikk mail om at noen hadde kommentert,  og det skjedde kanskje en gang i uka.

Christian Wedoy på YouTube

Christian Wedoy Vlogs 

Norske Youtubere

Men plutselig en uke begynte det å tikke inn mailer, gjerne 2-4 per dag, jeg sjekket siden min og en av mine videoer hadde begynt å få en del visninger 2-3000 per dag. Dette var jo helt villt, og villere skulle det bli. Et par uker senere var jeg oppe i 10.000 visninger per dag i snitt i november 2016 var det helt oppe i 35.000 visninger en dag.

 

Også roet det seg ned litt og ble liggende på rundt 2000 visninger per dag. Dette var jo gøy så lenge det varte tenkte jeg, mange visninger og i tillegg kom det jo inn litt penger fra reklamene før filmene også. Jeg tror det var 15.000,- på den beste måneden, kanskje jeg burde lage litt flere videoer.

Jeg laget noen videoer til, Hvordan holde pusten lengre, la ut et par stunts. Ikke noe skjedde, men det var gøy å lage videoer så jeg begynte lage litt videoblogger om livet i showbiz og hvordan jeg trener for stuntene mine.

Juni 2017

 

Plutselig i juni eksploderte det helt 800.000 visninger på en dag, og det fortsatte. I juni/juli lå det på 150.000 visninger per dag i snitt. Dette var jo helt vilt, for det stoppet aldri, det ligger fortsatt på 50.000-300.000 visninger per dag.

Og nå tjente jeg mer enkelte måneder fra YouTube enn jeg tjente da jeg jobbet som dykker for 6 år siden. Det er ikke så ille for noe som bare er en hobby.

Jeg det siste året har jeg laget og lastet opp over 200 videoer fått nesten 75.000 følgere og over 30 millioner visninger. Jeg hadde aldri planlagt å bli noen YouTuber, men det ble plutselig sånn. Videoene jeg lager er på engelsk, da kun 5% av mine følgere kommer fra Norge.

Og nå forrige uke bestemte jeg meg for å separere min kanal med undervannskills og magi fra vloggen, og starte en egen YouTube kanal med kun showbiz vlog. Slik at de som er interessert i å se hvordan livet som underholdningsartist egentlig er.

Dette blir på en måte en behind the scenes kanal.
Så jeg må bare takke alle som følger meg på YouTube og hvis dere er interessert i å se hvordan livet i showbiz er så setter jeg stor pris på alle som følger meg på den kanalen også.

Sjekk ut showbiz vloggen: https://www.youtube.com/channel/UCS-N5xURBE1Wy-qcHlBeFfg?sub_confirmation=1

 


SHARE THIS ON:

7 years ago / Comments Off on Topp 100 i Norge på YouTube

26

OCT

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Tags:

Comments are closed here.