Sophie Elise’s sender uskyldige menn ufrivillig inn i sølibat

BY IN Uncategorized On September 30, 2016

Sophie Elise og en liste over menn du ikke burde ligge med.

For en stund tilbake kom det ut et par uheldige bilder av Sophie Elise, noen bilder hun kanskje helst skulle sett at forble private.

Selvfølgelig er det som skjedde med henne og bildene som ble delt en ille for henne. Og som en kjent profilert person som hun er, så finnes det jo alltid tapere i samfunnet som ser sitt snitt til å se om de klarer gjøre dette enda værre og henge henne ut enda mer. En del av disse er noen av de mer ukalibrerte medlemmene i Mannegruppa Ottar på Pacebook.

Der inne ble bildene delt flere ganger, og noen av medlemmene oppfordret andre medlemmer til å dele bildene i kommentarfeltet til noen av Norges største medieselskaper.

facebook-sophie

I sitt siste blogginnlegg slår Spohie Elise tilbake mot noen av disse nettmobberne i innlegget som  heter, En liste over menn du ikke burde ligge med.

Som profilert person og med en av Norges mest populære blogger så burde Sophie Elise burde tenke litt bedre igjennom hva hun skriver, og hvilke konsekvenser det får for folk som ikke har noe med dette å gjøre.

På slutten av denne artikkelen skriver hun: Bare sånn for sikkerhetsskyld, slik at navnene deres kommer opp på google når de søker jobb:
Også lister hun opp 9 navn på personer i Facebookgruppa Ottar

Dette uten å tenke over at hvis du søker på bare ett av disse navnene på 1881 så får du over 250 treff.
Hva skjer når en av de mange hundre andre med samme navn skal søke jobb, eller hva skjer når noen i deres vennekrets eller familie googler navnet deres?

Og hvor mange har ikke googlet noen man har vært på eller skal på date med? Og hva skjer når navnet på han du googler kommer opp i et slikt blogginlegg. Tenker du jaja, det er sikkert noen andre eller tenker du la oss ikke ta noen sjanser her vi dropper og blokkerer han der?
Jeg er ihvertfall helt sikker på at Sophie Elise’s innlegg kommer til å sende mange flere menn man fint kunne ligget med inn i ufrivillig sølibat de 9 personene hun faktisk ønsket å ramme…


SHARE THIS ON:

8 years ago / Comments Off on Sophie Elise’s sender uskyldige menn ufrivillig inn i sølibat

30

SEP

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Comments are closed here.