Hvilken magiker bør jeg leie til festen (video)

BY IN Lord Christian, Showbiz, Trylling, Uncategorized On May 8, 2017

Hvilken magiker bør jeg leie til festen

Personlig mener jeg underholdning fra en magiker eller illusjonist passer til de fleste events, men det betyr ikke at alle magikere passer like bra til alle events.
Derfor er det viktig å sette seg inn i hva den artisten du ønsker leie til ditt arrangement egentlig  driver med.

Jeg har i den siste tiden fått en del “rare” forespørsler. Det er ikke at forespørslene i seg selv er rare for en magiker, men det er rart at disse forespørslene kommer til meg
og ikke til en annen magiker. Og litt av grunnen til at jeg får disse rare forespørslene er at de som skal leie en magiker ikke har tatt seg 2 minutter til å lese på hjemmesiden min.

Folk går på Google, skriver tryllekunstner eller magiker, klikker seg inn på hjemmesiden min og har det så travelt at de går rett til kontaktskjema eller mail uten å en gang gløtte på teksten eller bildene på siden. Jeg har snakket med flere kolleger som har hatt samme opplevelse som meg.

Svevende bord for Trondheim Kommune

Trykk her for å leie magiker til ditt event:

Hovedsaklig opptrer jeg på arrangementer for bedrifter, i bryllup, konfirmasjoner og festivaler, noe som kommer klart fram hvis du ser på min hjemmeside.
Det som også kommer klart fram av siden er at jeg ikke driver med barnrebusdager, underholdning til barnehager og utdrikkingslag.
Dette litt fordi jeg ikke ønsker underholde i slike arrangementer, men også fordi slike arrangementer som regel har et budsjett som ligger langt under det jeg tar for et arrangement.

Sist uke fikk jeg høre en episode mitt management hadde hatt ved møte med en potensiell kunde på telefon. Kunden ringte å sa han ønsket booke Christian Wedøy til en bursdag, managementet mitt svarte flott og ga henne tilbud på noen av de pakkene jeg tilbyr.
Hvorpå kunden ler høyt og sier det var jo helt sinnssykt dyrt, vi hadde sett for oss 1.500,- Mitt management spurte da om kunden hadde lest inne på hjemmeside, hvorpå kunden svarer, nei jeg fant bare nummeret på Google.

En slik situasjon kan være ubehagelig både for mitt management, meg og for kunden, men kunne fint vært unngått hvis kunden hadde tatt seg tid til å se hva jeg driver med.

 

Hva bør jeg se etter når jeg skal leie en magiker.

Når du søker på nettet etter en magiker bør du gå inn på hjemmesiden til den respektive artisten å se hva han faktisk driver med.
Tenker du leie en magiker til barnebursdag bør det også være bilder og videoer inne på hjemmesiden til magiker fra barnebursdager eller show i barnehager.

Er det derimot bilde av en illusjonist som svever en dame og står med et samurai sverd. Da er det helt klart at dette ikke er en magiker for en barnebursdag, både på grunn av prisen det vil koste å leie denne magikeren og at han kanskje ikke ønsker underholde på slike tilstelninger.

Men trenger du underholdning for bedrifter, festivaler eller større events, da er kanskje denne magikeren riktig.

Det samme hvis det er kun bilde av magikeren med en kortstokk og han skriver han driver hovedsaklig med kortmagi for voksne, da kan man tenke seg fram til at dette ikke passer på en barnebursdag eller på en stor scene for flere hundre gjester. De fleste barn på 4-6 år vil ikke bli underholdt av kortmagi.
Og på en stor scene vil det være et fåtall av gjestene som ser hva som skjer, men kanskje denne magikeren kan passe på ditt event, hvor han mingler blant dine gjester og gjøre næremagi for små grupper.

 

 


SHARE THIS ON:

7 years ago / Comments Off on Hvilken magiker bør jeg leie til festen (video)

8

MAY

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Comments are closed here.