The Real Hogwarts – Der magikere lærer magi

BY IN Uncategorized On February 19, 2017

The Real Hogwarts

The Session Magic Convention

Jeg blir ofte spurt hvordan man lærer å trylle. Magikere er jo som regel ganske hemmelighetsfulle og verner godt om sine hemmeligheter og kunster.

BOOK EN MAGIKER TIL DITT EVENT

Men hvor lærer man egentlig å trylle?
Det er mange veier å gå, YouTube, tryllebutikker, bli kjent med en magiker. Men det er en plass man ofte ikke tenker på. Tryllekongresser!

Hvert år arrangeres det en mengde tryllekongresser rundt om i verden. Denne helgen for eksempel har verdens største tryllekongress vært arrangert i Blackpool. Jeg fikk dessverre ikke tid til å dra dit i år, men tidligere i år var jeg på The Session Magic Convention ved Heathrow i London.

Der var over 500 magikere samlet for å utveksle triks og hemmeligheter, samt hente inspirasjon for året som kommer.  Det blir nesten det nærmeste du kommer Hogwart her i den virkelige verden. Se videoen så kan du se hvordan det ser ut når når 500 magikere samles for å utveksle hemmeligheter.


SHARE THIS ON:

7 years ago / Comments Off on The Real Hogwarts – Der magikere lærer magi

19

FEB

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Comments are closed here.