Når America’s Got Talent banker på døra..

BY IN Uncategorized On September 23, 2016

Når America’s Got Talent banker på døra..

Norske Talenter

2012 var året jeg begynte å jobbe profesjonelt som tryllekunstner.  At jeg kunne gjøre det var mye takket være min deltakelse i Norske Talenter og at jeg klarte komme meg helt til semi-finalen.

 

Utbryterstunts

To år senere ble jeg av Bakklandsdagene booket til å gjøre et stunt ved Gamle bybro. Tilbakemeldingene og pressedekningen vi fikk på dette stuntet var langt over mine forventninger, med dekning fra TV-Adressa, TV2 og NRK. Dette motiverte meg til å gjøre flere stunts hvert år som også har blitt dekket av Nasjonal TV.

Book en magiker nå!

Disse stuntene har vi også filmet og fortløpende lagt ut på YouTube, men uten at det har hatt noen spesiell effekt.
Det siste halvåret derimot har det tatt helt av. I mai hadde jeg 177.000 visninger og derfra har det bare gått oppover med over 5.000.000 visninger siden siden starten av juni.

Utbryterstunt under isen i Baklidammen

Chanel 5 England

Dette igjen har ført til at Chanel 5 England i juni ringte og lurte på om vi ville være med på et program de skulle lage som het When Magic Goes Horribly Wrong! De hadde sett utbryterstuntet fra Baklidammen og Are Hembre som nesten druknet i min vanntank. (kommer på TV på søndag)

America’s Got Talent

Men den mest spennende henvendelsen skjedde for to uker siden da jeg var på ferie for første gang på 7 år.
Vi kom tilbake fra stranden på kvelden og jeg ser 2 ubesvarte anrop fra et +1 nummer og en mail fra America’s Got Talent.
De hadde også sett mine videoer på YouTube og lurte på om jeg ville bli med i neste sesong.
got-talent-blogg
Jeg ringte selvfølgelig tilbake for å høre hva de tenkte og hvilke ting de hadde sett for seg at jeg skulle gjøre i programmet.
Så langt har vi mailet litt fram og tilbake og hatt noen møter på telefon der vi har snakket litt om hva jeg kunne tenke meg å gjøre, og hva de kunne ønske at jeg skulle gjøre.
En del av de stuntene jeg gjør krever jo at jeg kan være utendørs, og noen av de har spesielle krav til scenen. I tillegg så det er jo mellom  5 og 7 runder, dette gjør at jeg må ha mange stunts av veldig høy kvalitet klar i tilfelle jeg skulle gå videre.

Jeg er fortsatt ikke sikker på om jeg melder meg på, men det er absolutt veldig gøy å bli spurt.


SHARE THIS ON:

8 years ago / Comments Off on Når America’s Got Talent banker på døra..

23

SEP

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Comments are closed here.