Julebord

Julebordet er for de fleste årets største fest, og da er det viktig å ikke la det være tilfeldigheter som avgjør stemningen. Underholdningen bør være fengende, morsom, og et bra tempo. Lord Christian har et magisk show med en perfekt balanse av musikalske akte og humor. Du får en profesjonell tryllekunstner som leverer underholdning som fenger alle.

Det er ikke uten grunn at eventbyråer som har brukt Lord Christian på sine julebord anbefaler han til sine gjester, og booker han år etter år.

Hvordan best mulig bruke Lord Christian på Julebordet.

La Lord Christian underholde gjestene dine med nærmagi ved aperitiffen, det løsner på stemningen og gir gjestene umiddelbart noe å prate om. Hans sceneshow kan han dele opp i mindre biter så du fyller tomrommet mellom rettene under middagen, eller du han kan gjøre et litt lengre show  før eller etter maten. Et sceneshow med Lord Christian er en musikalsk opplevelse fylt med humor og spenning.

Du kan selvfølgelig også bestille kun sceneshow eller bare nærmagi hvis du ønsker det, uansett så vil du få valuta for pengene med Lord Christian.

Lord Christian kan opptre på ditt event…

Ser du etter underholdning til ditt event? Ring +47 916 28 667