Tryllekunstner Showreel

Bedriftsmagiker

Ser du etter bedriftunderholdning som vil imponere og sjokkere dine gjester?

Hvis du planlegger et event og trenger underholdning som treffer alle, lei en profesjonell tryllekunstner med mye erfaring og gode referanser.

Lord Christian har underholdt på scenen og med close-up magi på hundrevis av firmaarrangementer av alle mulig varianter, og det med 100% positiv tilbakemelding fra kundene.

Vi garanterer underholdning med internasjonal standard!

Hva Lord Christian kan gjøre for ditt event.

Ikke alle tryllekunstnere egner seg til å underholde på arrangementer for bedrifter.

Med mye erfaring og godt innøvde nummer, vet Lord Christian akkurat hvordan han skal fange oppmerksomheten til dine gjester og få fram latteren på scenen. Med sin gode evne til å improvisere kan vi garantere at det ikke blir noen kleine øyeblikk, men bare ren underholdning og glede blant dine gjester.

Christian tilbyr også Close-up magi som egner seg godt under aperitiffen som en icebreaker blant gjestene og ved bordene etter maten. Han vet akkurat hvilke situasjoner som egner seg og ikke egner seg for underholdning, så du vil aldri bli avbrutt i en upassende situasjon og spurt om å trekke et kort.

IDEER TIL HVORDAN DU KAN BRUKE LORD CHRISTIAN

Konferanser

Lord Christian egner seg godt som underholdning under middagen på konferanser, eller som et lystig pauseinnslag midt på dagen. Hans sceneshow egner seg også godt som underholdning ved kickoff, avsluttinger eller på julebord.

Messe/Stand/Tradeshow

På messer er det viktig å blir sett og du konkurrerer med mange andre om folks oppmerksomhet, da er det lite som kan sammenligne seg med en tryllekunstner når det kommer til det å trekke folk.

Lord Christian kan gjøre flere korte nummer i time på 5-10 minutter fordelt utover dagen. Da får du samlet folk rundt din stand, du trekker ikke oppmerksomheten bort fra ditt produkt. Han kan selvfølgelig også bruke ditt produkt i sine opptredener.

The Magic Show

Sammen med sin partner Hans Grane kan Lord Christian levere et 90 minutters show pakket med det beste av nordisk underholdning. Hans og Christian er to veldig forskjellige magikere og utfyller hverandre perfekt på scene. Dette er et show som du virkelig vil huske.
“Mye bedre enn forventet, og vi hadde høye forventninger” -Forsvaret-

Lord Christian kan opptre på ditt event…

Ser du etter underholdning til ditt event? Ring +47 916 28 667