Når det går galt for magikere

BY IN Uncategorized On September 27, 2016

Når det går galt for magikere.

At triks går galt for magikere skjer hele tiden, det er faktisk mye vanligere enn man skulle tro. Men siden magikere er veldig flinke til å dekke over dette og redde det inn så legger vanligvis ikke publikum merke til det med mindre de har sett akten flere ganger før.
Selv har triks og akter jeg vet vil gå galt 2 av 10 ganger, som fortsetter å gjøre dette i mine show. Dette fordi jeg har laget meg rutiner på å redde det inn igjen når det går galt. Kanskje får trikset en annen slutt enn det som jeg skulle ønsket, men publikum legger ikke merke til det og det er fortsatt inponerende.

Men i dag vil jeg gjerne vise dere noen ganger det har gått skikkelig galt for magikere.

Trenger du magiker til et event?

1. Poloniewicz slår hånden til Tv-verten ned på en spiker.

Poloniewicz er en polsk magiker og semifinalist i Poland’s Got Talent.
Da han var gjest i et Tv-program gjorde han en versjon av russisk rulett der du har fire poser, og en av posene inneholder en trekloss med en spiker som stikker opp. Dette er et triks jeg gjør selv, men jeg bruker aldri en tilskuers hånd når jeg gjør dette. Så hvis det går galt er det meg det går utover og ikke noen andre.

2. Joe Burrus – Levende begravd

Joe Burrus døde etter at kisten kollapset da han skulle gjennomføre et stunt der han ble begravd under flere tonn med sement

3. Siegfried og Roy Tiger Attack

Siegfried og Roy var en gang en av de største magikerne i verden. Alt ved Siegfried og Roy var sort, de hadde det største showet i verden, de største tigerene, de største illusjonene og de største lønningene i Vegas.
Under et av sine show får Roy slag på scenen og blir dratt vekk etter nakken av en tiger.

Andre ganger det har gått skikkelig galt for magikere

Tidligere i år ble Are Hembre, Jan Olav Jensen og jeg invitert over til England for å snakke om de to gangen det nesten gikk galt med oss.  Programmet het When magic goes horribly wrong, handlet om triks og stunt som gikk galt og magikernes og tilskuernes opplevelser av dette. Det ble sendt på Chanel 5 UK sist søndag.

Se hele showet her, Are Jan Olav og jeg kommer 2 timer uti.


SHARE THIS ON:

8 years ago / Comments Off on Når det går galt for magikere

27

SEP

No

Comments

Lord Christian

Lord Christian er en norsk illusjonist og tryllekunstner. Hans illusjoner og magi er kjent fra Norske talenter og en rekke opptredener på NRK og TV2. Lord Christian jobber til daglig profesjonelt som tryllekunstner i Norge og Europa.

Comments are closed here.